Wie we zijn

Berjan van den Hurk

"Aan de slag met jezelf"

Berjan van den Hurk
Thom de Jong

"Verder met je loopbaan"

Thom de Jong

Wie we zijn

De praktijk van Geestgrond ligt in de landelijke omgeving van Schijndel. Een prachtige plek waar je in alle rust en aandacht op verhaal kunt komen. We richten ons op jou als Mens en – als dat de vraag is – ook op het Werk dat jij doet. Onze kracht ligt in de combinatie daarvan!

Berjan van den Hurk

“Ik ben opgeleid tot docent, coach en therapeut en ik begeleid jou bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling of herstel. Naast mijn werk als therapeut verzorg ik ervaringsgerichte á la carte lezingen over zingeving, vitaliteit, onthaasten, (zakelijk) geluk en ondernemerschap.
 
Levens- en werkervaring, boeddhistische psychologie, mindfulness en psychosociale therapie vormen de basis van waaruit ik werk. Ik ben heel enthousiast over mijn werk. Vanuit dat enthousiasme inspireer en help ik je graag”.


in

Thom de Jong

“Ik hou van mijn vak. Vanuit mijn oordeelsvrije houding ontstaan mooie trajecten, zowel individueel als in groepsverband. Open, betrokken en creatief kijken naar jouw kansen en mogelijkheden en dit doelgericht omzetten in beweging en resultaat.

Na diverse functies in verschillende organisaties ben ik al jaren met veel plezier zelfstandig loopbaancoach. Naast de opleiding HEAO P&A ben ik opgeleid tot loopbaancoach. Waar het mij om gaat: hebben wij een klik en pas ik bij jouw loopbaanvraag?"


in

Geregistreerd en erkend lid van: