Wie we zijn

Berjan van den Hurk

"Aan de slag met jezelf"

Berjan van den Hurk
Thom de Jong

"Verder met je loopbaan"

Thom de Jong

Wie we zijn

De praktijk van Geestgrond ligt in de landelijke omgeving van Schijndel. Een prachtige plek waar je in alle rust en aandacht op verhaal kunt komen. We richten ons op jou als Mens en – als dat de vraag is – ook op het Werk dat jij doet. Onze kracht ligt in de combinatie daarvan!

Berjan van den Hurk

“Ik ben opgeleid tot coach, therapeut en docent. Ondernemen zit mij in het bloed.

Met hart en ziel ben ik luisterend oor, klankbord en waar nodig advocaat van de duivel.
Ik heb ruime ervaring met uiteenlopende (complexe) situaties en levensvragen. De aanleiding kan persoonlijk, zakelijk en of relationeel zijn.
Ik ben vaardig om snel tot de kern van de zaak te komen.

Levens- en werkervaring, natuur en diverse psychologische en non-dualistische stromingen vormen de basis van waaruit ik werk”.


in

Thom de Jong

“Ik hou van mijn vak. Vanuit mijn oordeelsvrije houding ontstaan mooie trajecten, zowel individueel als in groepsverband. Open, betrokken en creatief kijken naar jouw kansen en mogelijkheden en dit doelgericht omzetten in beweging en resultaat.

Na diverse functies in verschillende organisaties ben ik al jaren met veel plezier zelfstandig loopbaancoach. Naast de opleiding HEAO P&A ben ik opgeleid tot loopbaancoach. Waar het mij om gaat: hebben wij een klik en pas ik bij jouw loopbaanvraag?"


in

Geregistreerd en erkend lid van: