Wat we doen

Van nature wil iedereen graag groeien, genieten, vertrouwen, leren, ontwikkelen en bijdragen. Soms kun je het gevoel hebben dat je niet meer helemaal op koers zit, persoonlijk of in je werk. Doe je eigenlijk wel wat je wilt en wil je wat je doet?
Geestgrond helpt je om helder te krijgen wat er aan de hand is. En belangrijker: hoe je daar anders mee om kunt gaan, zodat je meer energie en passie krijgt. Onze specialisatie is het leggen van de link tussen mens en werk. Waar heb jij behoefte aan om in je werk beter, anders, of met meer passie te functioneren? Zo kunnen we bijvoorbeeld psychosociale begeleiding combineren met een re-integratie traject.

We zetten daarvoor onze kennis in op het gebied van zingeving, coaching, re-integratie, psychosociale therapie, ondernemerschap, loopbaanbegeleiding, outplacement, jobmarketing en sollicitatiebegeleiding. Alles is maatwerk en toegespitst op jouw specifieke situatie, wensen en omstandigheden.

Veel cliënten komen bij ons op verwijzing van hun werkgever, leidinggevende, hr-adviseur of bedrijfsarts. Of omdat ze goede ervaringen hebben gehoord van (oud-)cliënten. Maar ook op eigen initiatief kun je met vragen zitten waar we je bij kunnen helpen. Onze pragmatische en op concreet resultaat gerichte aanpak zorgt dat je weer groei, rust, vreugde of herstel ervaart, in je werk en in je privéleven. Zodat je aan de slag kunt met nieuwe energie, nieuw werk of nieuwe opdrachten!


Naast de persoonlijke en individuele aanpak, geven we ook workshops en lezingen voor groepen, incompany of in onze groepsruimte. Waarmee kunnen we jou helpen? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak!